Suomen Lions-liitto ry: Maailman ensimm

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Maailman ensimmäinen Lions Water Camp kokosi Ruoveden 31.8.-1.9. viikonloppuun 20 kestävän tulevaisuuden, sisäisen vastuullisuuden ja vesiensuojelun puolesta töitä tekevää leijonaa ja leoa. Leirillä jatkokehitettiin vesiaktiviteettikisan ideoita, luotiin uusia sekä vahvistettiin yhdessä yli rajojen tekemisen kulttuuria. Vuoden loppuun mennessä on tavoitteena, että Suomen kaikki 14 piiriä saavat oman ympäristöihmisensä, joka toimii kunkin piirin kestävän kehityksen sekä vesiensuojelun agenttina ja klubien apuna. Iso käsi Markku Ojala F-piiristä ja Timo Ståhl C-piiristä ja Tiitus Tuohikorpi B-piiristä, kun olette ottaneet todella tärkeän ympäristötyön vastaan. Auttamalla toisiamme autamme yhteistä maapalloamme ja luomme tulevaisuutta! #LionsFinland #lions #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin