Piirikuvernöörin kirje 9/2019-2020 julkaistu

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Jakelu: Jäsenet

Tämä on yhdeksäs kirjeeni kuvernöörinä. Tärkeimpänä asiana kirjeessä kerrotaan koronaepidemian aiheuttamista muutoksista kevään toimintaan.

Lionstoiminnan perinteiset vuosikokoukset järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisilla tavoilla. Singaporessa pidettävä Covention on peruutettu ja nyt selvitellään korvaava paikkaa kokoukselle. Seinäjoen kesäkuun vuosikokousta suunnitellaan pidettäväksi sähköisenä kokouksena. Päätös tästä tehdään 15.4.2020 mennessä. Samoin on tarkoitus järjestää B-piirin vuosikokous. Asiaa käsitellään tulevassa piirihallituksen kokouksessa. Kerromme lisätietoa heti, kun sitä on saatavilla.

Jotta sähköiset kokoukset onnistuvat, me kaikki tarvitsemme riittävän osaamisen.
B-piirissä järjestämme 26.3 mahdollisuuden harjoitella kotoa käsin sähköiseen kokoukseen osallistumista. Tästä koulutuksesta on jo tullut osallistumiskutsu. 1.4. järjestämme myös toisen sähköisen koulutuksen MyLionista ja aktiviteettien ilmoittamisesta.

Ilmoitatteko klubeittain, kuinka monella klubilla on mahdollisuus käyttää jäsenten koti- tai työyhteyksien kautta videoneuvottelujärjestelmiä (esim. Teams, Skype, Zoom, CTM). Ilmoitukset voi lähettää osoitteella kristiina.jantti(at)lions.fi mahdollisimman pian, mielellään 31.3. mennessä.

Linkki kirjeeseen: DG-kirje_9_2019-20

Länken till brevet: DG-brev_9_2019-20

Kristiina

Kuvernöörinne/ er guvernör 


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin