Lions kirpputori keskustassa 12.9. klo 12:00-15:00

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Lionsin kevätmarkkinat, jota oli tarkoitus pitää huhtikuussa, lykättiin koronaviruksesta johtuen. Nyt ajankohtaisen tapahtuman tarkoituksena on järjestää mukava yleisötapahtuma uuden torin elävöittämiseksi sekä kerätä varoja ensisijaisesti nuorisotoimintaan ja koulustipendeihin. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Kauppakeskus Granin kanssa.

Torilla kunnioitetaan etäisyyttä. Grani Lions osallistuu myös omilla pöydillä ja keskittyy tällä kertaa nk. ”kirppuihin” (pieniä tavaroita) ja leluihin.

Kauppakeskus on tilannut paikalle Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy:n neuvojan ja tyhjiä rullakoita kauniaislaisten tarpeettomille tavaroille. Keräykseen voi tuoda ehjää ja puhdasta kodin pientavaraa, mm. vaatteita ja tekstiileitä sekä kaiken kuntoista pienelektroniikkaa. Erityisesti astiat, keittiötarvikkeet, sisustustavarat, koriste-esineet, säilytyskorit, valaisimet ja läppärit ovat kysyttyjä kierrätyksessä. 

Tilaisuudessa esiintyy lapsikuoro Singing Suns sekä laulaja Nina Lindroos jazzahtavan iloisilla lauluilla.

Tapahtuman sivu löytyy täältä.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin