Maski- eli suu- ja nenĂ€suoja-aktiviteetti klubeille 🇾đŸ‡Ș

Jaa meidÀn hyviÀ juttuja muillekin

Suomen Lions-liitto on saanut erittÀin hyvÀn tarjouksen kasvomaskien maahantuojalta. Maahantuoja tarjoaa kirurgisia yksittÀispakattuja maskeja 50 kappaleen laatikoissa myytÀvÀksi hintaan 20 euroa per laatikko. Jokaisesta laatikosta jÀÀ leijonille tuottoa 10 euroa.

Hallitus suosittaa klubeille, ettÀ tÀmÀn aktiviteetin tuotto lahjoitetaan Lastenklinikoiden kummien kautta syöpÀÀ sairastaville lapsille. NÀin aktiviteetin tuotto korvaa ainakin osittain aikaisemmin sovittujen konserttien siirroista johtuvat tuoton menetykset. Luonnollisesti varat voi kÀyttÀÀ myös muuhun klubin haluamaan tarkoitukseen.

Aktiviteetti on vapaaehtoinen ja sillÀ on mahdollisuus vaikuttaa omaan ja lÀheisten turvallisuuteen. Samalla on mahdollista hankkia helposti lahjoitusvaroja klubille.

LisÀtietoja liiton sivuilta osoitteessa:

www.lions.fi/ajankohtaista/maski-_eli_suu-ja_nenasuoja-aktiviteetti_klubeille/

Ansiktsmask alltsÄ mun-och nÀsskydd aktivitet för klubbar

Finlands Lions förbund har erhĂ„llit en mycket bra offert pĂ„ ansiktsmasker frĂ„n importören. Importören erbjuder kirurgiska ansiktsmasker i förpackningar om 50 st. FörsĂ€ljningspriset Ă€r 20 € per förpackning. Varje förpackning har en marginal (vinst) pĂ„ 10 €.

Styrelsen rekommenderar för klubbarna att överskottet frÄn denna aktivitet skÀnks via Barnklinikernas faddrar till barn som lider av kancer. PÄ det hÀr viset kan överskottet frÄn aktiviteten Ätminstone delvis kompensera bortfallet frÄn tidigare överenskomna konserter, vilka vi varit tvungna att skjuta pÄ. FörstÄs kan medlen ocksÄ anvÀndas för andra ÀndamÄl om klubben sÄ önskar.

Aktiviteten Àr frivillig och med den har man möjlighet att pÄverka egen och nÀrstÄendes sÀkerhet. Samtidigt Àr det möjligt att enkelt skaffa gÄvomedel för klubben.

TillÀggsuppgifter pÄ förbundets sidor:

www.lions.fi/ajankohtaista/maski-_eli_suu-ja_nenasuoja-aktiviteetti_klubeille/

My best regards,
Med vÀnliga hÀlsning,
YstÀvÀllisin terveisin,

Susanna JokiperÀ


Jaa meidÀn hyviÀ juttuja muillekin