Viestintätyöryhmän puheenjohtaja Päivi Lindroos

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Toimekuva B-piirissä

Olen viestintätyöryhmän puheenjohtaja. Kehitän, organisoin ja koordinoin piirin viestintää ja markkinointia yhdessä  viestintätyöryhmän muiden jäsenien ja piirikuvernöörikolmikon kanssa. Toimin myös yhteyshenkilönä viestintää koskevissa asioissa  Suomen Lions-liiton ja piirin välillä.

Päivin mielestä parasta lionstoiminnassa on auttaminen

Miten ja milloin sinusta tuli leijona?

Viitisen vuotta sitten lähdin kartoittelemaan millaisia vapaaehtoistyömahdollisuuksia löytyy. Sellaisia, joissa voisin olla vaikuttamassa lähialueeni ihmisten hyvinvointiin; erityisesti lasten ja nuorten hyvinvointiin. Vaihtoehtoja löytyi moniakin. Lionstoiminta valikoitui ehkä vähän itsekkäistäkin syistä. Vierailin Laakson Liljojen klubitapaamisessa ja huomasin miten rentoja ja samanhenkisiä naisia klubissa oli – sain siis samassa paketissa vielä monta uutta ystävääkin.

Mikä on mielestäsi parasta lionstoiminnassa?

Ilman muuta se, että pystyy auttamaan. Kun näet, että oikeasti sillä mitä teet on merkitystä. Ilon pilkahdus avun saajan silmässä tuo itsellekin hyvän mielen.

Miten haluaisit kehittää lionstoimintaa/lionsklubien toimintaa nykyisessä virassasi?

Haluaisin antaa lionstoiminnasta vähän rennomman kuvan ja tuoda vähän paremmin esille sitä kaikkea hyvää mitä teemme. Kiinnittäisin myös erityistä huomiota viestinnän/tiedotuksen koordinointiin ja toteutukseen akselilla liitto-piiri-klubit.

Mistä olet kotoisin ja missä asut nyt?

Olen kotoisin Helsingistä ja viettänyt suurimman osan elämääni Töölöntorin kupeessa. Tällä hetkellä asumme Espoossa, Viherlaaksossa.

Onko sinulla muita harrastuksia?

Harrastan paljon erilaista liikuntaa; tanssitunneista steppiin, vähän golfia, kangaspuilla kudontaa ja abstraktia akryylimaalausta valutustekniikalla.

Mikä oli mieliaineesi koulussa ja miksi?

Koulussa mieliaineita oli oikeastaan tasavahvasti kaksi: liikunta ja kuvaamataide. Ja varmaan siksi, että olin aika hyvä molemmissa 😊

Missä/miten vietät lomasi mieluiten?

Kemiössä mökillämme ja veneillen Turun saaristossa. Talvella mielellään jossain lämpimässä paikassa missä löytyy aktiviteetteja ja muuta tekemistä kuin rannalla loikoilua.

Kerro jotain sellaista itsestäsi mitä me emme vielä tiedä sinusta?

Minulla on kolme ihanaa lastenlasta, jotka tuovat extrailoa elämään

Yhteystiedot

Päivi Lindroos
040 822 46 16


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin