Piirin avajaisjuhlasuunnitelmiin muutos: järjestämme kauden avajaiset ilman juhlia 30.8.2021 joko fyysisesti tai virtuaalisesti

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Pyrkimyksenämme oli järjestää kauden avajaiset juhlatilaisuutena, mutta korona on alkanut taasen laukkaamaan. Varaamamme avajaisjuhlatila on koronaturvallisuuden näkökulmasta haasteellinen ja vaikka monet meistä ovat saaneet jo toisenkin rokotuksen, emme halua ottaa riskiä ja vaarantaa omaa ja läheistemme terveyttä. Siksi muutamme elokuun viimeiselle viikonvaihteelle kaavaillut piirimme juhlat perinteisimmäksi avajaistilaisuudeksi, joko fyysiseksi tai virtuaaliseksi. Myös ajankohta muuttuu hieman, joten merkitsethän kalenteriisi maanantain 30.8.2021 klo 18. Lähetämme kutsun avajaistilaisuuteen mahdollisimman pian erillisenä viestinä.

Seuraamme silmät ja korvat tarkkoina koronatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten ohjeita ja määräyksiä. Ilmoitamme mahdollisista suunnitelmien muista muutoksista nopeasti. Toivottavasti pääsemme lähitulevaisuudessa myös juhlimaan yhdessä.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin