Piirin LIONAAMO etsii lainattavaa, myös puhuvia päitä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Onko klubillasi rekvisiittaa, joka on suurimman osan ajasta pölyyntymässä nurkassa, vaikka muutkin piirimme klubit voisivat sitä hyödyntää esimerkiksi erilaisissa tapahtumissa? Nyt on oiva tilaisuus ilmoittaa tavaroita yhteiskäyttöön piirin Lionaamoon. Lionaamosta piirin klubit voivat lainata tarvitsemaansa välineistöä omiin aktiviteetteihinsa ja tapahtumiinsa.

Tai oletko halukas pitämään esitelmiä muille klubeille itseäsi innostavista aiheista, joista sinulla on syvällisempää tietämystä? Voit ilmoittautua piirin puhujapankkiin, joka on osa Lionaamoa. Eikä tässä vielä kaikki. Muissa klubeissa vierailu saattaa avata esitelmien ja muihin leijoniin tutustumisen ohessa uusia näkökulmia ja tuottaa uusia ideoita lionstoimintaan.

Autetaan toisiamme auttamaan. Ole yhteydessä sähköpostilla piirin palvelujohtajaan Mira Haahtiin (etunimi.sukunimi@lions.fi).


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin