Piirihallituksen esittely: Clara Nilsson, Piirisihteeri 2021-22

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Miten ja milloin sinusta tuli leijona?

Tutustuin leijoniin ja leoihin nuorisovaihdon kautta, kun olin vaihdossa Yhdysvaltojen Oregonissa. Nuorisovaihdon jälkeen liityin leoihin, joissa olin 12 vuotta jäsenenä. Kun 30 vuoden ikäraja tuli täyteen leoissa, niin siirryin leijoniin. Kolme vuotta sitten elvytimme vanhan Lions klubin ja muutimme sen nimeksi Lions Club Helsinki/Timantit.

Mikä on mielestäsi parasta lionstoiminnassa?

Parasta leijonissa on että voi auttaa muita ja tehdä aktiviteettejä jotka ovat lähellä omaa sydäntä. Jäsenet ovat leijonien rikkaus, kaikki ovat erilaisia ja tulevat erilaisista taustoista, mutta auttamisen halu yhdistää meitä. Leo- ja Lions toiminnasta saa myös upeita ystäviä, joiden kanssa nauru raikaa ja aika kuluu kuin siivillä.

Mistä olet kotoisin ja missä asut nyt?

Olen kotoisin Tuusulasta ja nykyään asustelen Helsingissä.

Onko sinulla muita harrastuksia?

Kiireisenä pienen lapsen äitinä ei kovin paljon muita harrastuksia ehdi harrastamaan. Rakastan matkustamista ja muihin kulttuureihin tutustumista. Olen myös innokas penkkiurheilija ja innostun aina kaikista leikkimielisistä kilpailuista.

Kerro jotain sellaista itsestäsi mitä me emme vielä tiedä sinusta?

Hurahdin muutama vuosi sitten keräämään muumimukeja, joita emme käytä vaan tilanpuutteen vuoksi säilytämme mukeja varastossa.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin