Koronamuutoksia koulutuksiin

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Jakelu: klubijakelu

Terveisiä rakkaat klubivirkailijat!

Tiedotattehan klubilaisianne seuraavista tärkeistä lions-koulutukseen liittyvistä asioista.Vallitsevasta pandemiatilanteesta johtuen, joudumme valitettavasti sopeutumaan myös aiemmin tiedotettujen ja suunniltujen koulutusten osalta seuraavasti:

Tälle viikolle suunniteltu Opaslionkoulutus siirtyy virtuaaliseksi, mutta järjestetään muuten suunnitellun aikataulun mukaan, eli torstaina 13.1. klo 18.00 alkaen. Koulutus pidetään virtuaalisena TEAMS:in välityksellä. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan! Ilmoittautumisen jäsenjohtajallemme, Hannu Saarnilehdolle: 

hannu.saarnilehto@lions.fi

19.1.2022 suunniteltu järjestelmäkoulutus (MyLCI ja MyLion) siirretään keväämmälle, koska haluamme järjestää tämän lähiopetuksena, jotta jokainen pääsee opastettuna kokeilemaan järjestelmien toimivuutta. Uudesta päivämäärästä tiedotetaan erikseen kuvernöörin kirjeessä sekä jellona-infon sivuilla kun päivämäärä voidaan vahvistaa.

20.1.2022 suunniteltu Uusien leijonien ja heidän kummiensa perehdytystilaisuus siirtyy myös keväämmälle, sillä tapaamme mielellämme uudet leijonat kummeineen ihan kasvotusten, jolloin keskustelua syntyy luontevammin versus virtuaalinen info-tilaisuus. Uudesta päivämäärästä tiedotetaan erikseen kuvernöörin kirjeessä sekä jellona-infon sivuilla kun päivämäärä voidaan vahvistaa.

1.2.2022 Aktiviteettipaja 3, Sosiaalinen media ja markkinointi. Pajat ovat aktiivista tekemistä ja verkottumista muiden leijonien kanssa, jolloin virtuaalinen toteutus veisi pohjan näiden tilaisuuksien parhaalta annilta. Tästä syystä tämäkin paja siirretään myöhemmäksi kevättä. Uudesta päivämäärästä tiedotetaan erikseen kuvernöörin kirjeessä sekä jellona-infon sivuilla kun päivämäärä voidaan vahvistaa.

Piirissämme kevään aikana pilotoitavaan Lionsklubi2-kehitysohjelmaan on klubeilla haku auki! 

Tämä ohjelma on aivan uusi, jossa tilaisuudet räätälöidään jokaisen klubin omiin vahvuuksiin nojautuen. Ilmoittautukaa siis klubina mukaan ennakkoluulottomasti tähän pilottiin ja pääsette positiivisessa hengessä ideoimaan klubinne tulevaisuutta ja tapoja näkyä ja palvella. Ilmoittautumiset suoraan piirikuvernöörillemme,

Mika Pirttivaaralle: mika.pirttivaara@lions.fi[/rencode]

Pidetään toisistamme huolta ja pysytään terveinä!Med vänliga hälsning,<br>Ystävällisin terveisin,</p> <p><strong>Susanna Jokiperä</strong><br>IPDG, GLT &#8211; District 107-BGMT, <br>Leo advisor LC Espoo/City<br>NSR T1D Camp 2022 organizator<br>BSL member<br>+358-40-7699544<br>[encode]susanna.jokipera@lions.fi

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin