Lohkon- ja alueenpuheenjohtajan peruskurssi

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Haluaisitko kuulla ja oppia lisää lohkon – ja aluepuheenjohtajan roolista Lions organisaatiossa? Entä mistä tunnistaa onko klubi hyvinvoiva? Ja kaiken päälle vielä, haluaisitko roppakaupalla infoa ja lähteitä mistä löytää apua klubien hyvinvoinnin arvioimiseksi?

Suomen Lions-liitto järjestää aiheesta webinaarin tiistaina 10.5.2022 klo 18.00 

Peruskurssi on rautaisannos lohkon- ja alueenpuheenjohtajille ja piirien toimijoille kaikilla tasoilla. Tilaisuus on avoin myös kaikille lioneille, jotka haluavat oppia lisää mm. klubien hyvinvoinnista ja saada hyviä vinkkejä omalla matkallaan Lions-palvelupolulla eteenpäin.


Linkki webinaariin   https://attendee.gotowebinar.com/register/8288064096002472464

.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin