Ovatko Kulmat kunnossa?

Vielä ehtii siivoilemaan kotikulmia

Kevät ja alkukesä on oivaa aikaa omien puutarhatöiden lisäksi siivoilla kotikulmia. Tiesitkö, että lioneilla on Kulmat kuntoon-siivoustalkoot, jossa on tarkoituksena tuunata kotikulmia, puhdistaa vesistöjä tai korjata kulttuurihistoriallisesti merkittäviä kohteita.

Siuntiossa järjestettiin lauantaina 23.4 Kulmat kuntoon-siivoustapahtuma kunnan, seurakunnan kerhon Olohuoneen ja lionien organisoimana. Kuntalaisia saatiin mukaan edellistä kertaa enemmän ja siivoustempauksen jälkeen oli mahdollisuus nauttia virvokkeita. Parasta lienee se, että siivouksen jäljiltä nurmelta nousi esiin hentoja luonnon kevätkukkia.

Jos kiinnostuit tästä yhteistempauksesta lue lisää

https://www.lions.fi/toiminta/kampanjat/leijonat-ja-puhtaat-vedet-hanke/kulmat-kuntoon-haaste-kiirii-yli-valtakunnan/