Tule Orkester Nordenin konserttiin 26. – 28.7.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Orkester Nordenin noin 70 hengen orkesteri kokoontuu Lahdessa 16.7.–29.7.2022 kymmenen päivää kestävälle leirille ja lähtee sen jälkeen kiertueelle. Leirin järjestelyistä vastaa Lahden kaupungin kulttuuripalvelut aikaisempien vuosien malliin.

Kiertueen aikataulu

Orkester Nordenia voit kuulla Lahden Sibeliustalolla tiistaina 26.7., Järvenpää-talolla keskiviikkona 27.7. ja Helsingin Temppeliaukionkirkossa torstaina 28.7.

Lipunmyynti

Lipunmyynti on lippu.fi -palvelussa. Muista kutsua ystävät ja koko perhe mukaan.

Lue lisää orkesterista

Orkester Norden on suurin ja pitkäaikaisin NSR:n (lionien pohjoismainen yhteistyöneuvosto) hanke. Se perustettiin kaudella 1990-1991 ja on toiminut nyt jo 22 vuotta. Orkester Norden on täysi sinfoniaorkesteri, jossa soittavat 17 – 25 -vuotiaat pohjoismaiset nuoret soittajat.

Lue lisää orkesterin kotisivuilta.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin