Leijonien KULMAT KUNTOON! -viikko on täällä taas (ja joka vuosi)

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Valtakunnallinen leijonien Kulmat kuntoon -viikko järjestetään vuosittain elokuun seitsemänä viimeisenä päivänä 25.8.-31.8. Viikon yhteydessä voi talkoilla kulmia kuntoon monin eri tavoin: roskien siivousta, puistojen kohennusta, vieraslajien kitkentää tai vaikkapa muinaismuistojen tai kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kohteiden hoitoa ja tuunausta. Kaikkea sellaista, joka edesauttaa lähiympäristömme viihtyisyyttä ja luonnon elinvoimaisuutta.

Kunnianhimoisena pyrkimyksenä on haastaa miljoona suomalaista, mukaan talkoiluun kanssamme, mikä lisää toimintamme vaikuttavuutta sekä samalla näkyvyyttä ja vetovoimaisuutta. Aloita vaikkapa lähikoulusta ja kasvata tapahtumaa vuosi vuodelta. Tutustu Lions-liiton sivuun https://www.lions.fi/toiminta/kampanjat/leijonat-ja-puhtaat-vedet-hanke/kulmat-kuntoon-haaste-kiirii-yli-valtakunnan/, josta löydät visuaalista materiaalia sekä ohjeistusta siivoisten järjestämiseen.

Samalle elokuun viimeiselle viikolle osuu myös Suomen luonnon päivä (joka vuosi elokuun viimeisenä lauantaina, https://suomenluonnonpaiva.fi/) ja Itämeripäivä (25.8., https://itameripaiva.fi/). Ehkä niistä saa myös ideoita tempauksiinne!


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin