Amanda Koivisto voitti Suomen Rauhanjulistekilpailun 2022

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Amanda Koiviston työ ”Ilman sydäntä ei ole reittiä” jota kulkea voitti Suomen rauhanjulistekilpailun. 12-vuotias Amanda Koivisto on Luopajärven koulun 6. luokalla ja tulee F-piiristä. Voittajan sponsorina toimi LC Jalasjärvi/Liisat.

Silja Wuolijoen työ B-piiristä ”Siipien suojassa – sydämellä” tuli jaetulle kolmannelle sijalle Suomen kilpailussa. Työn sponsorina toimi LC Meilahti ja Silja on Meilahden yläasteen 7 H luokalla. Siljan työ voitti B-piirin kilpailun saamalla äänestyksessä 37% annetuista äänistä.

Lue lisää

Suomen voittajatyö: Amanda Koiviston työ ”Ilman sydäntä ei ole reittiä”

Suomen jaettu kolmas sijoitus ja B-piirin voittaja: Silja Wuolijoen työ ”Siipien suojassa – sydämellä”


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin