Nenäpäivä tulee – oletko valmis?

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Tiedätkö, mikä päivä saa nenäsi punaiseksi ja sydämesi lämpenemään? Kyllä, se on jälleen Nenäpäivä! Olemme ylpeitä siitä, että tänä vuonna olemme virallinen Nenäpäivän kumppani. Lions-järjestön jäseninä meillä on ainutlaatuinen tilaisuus tehdä hyvää ja näyttää, että välitämme.

Yhteinen potti

Nenäpäivä on aika, jolloin voimme yhdistää voimamme ja tehdä maailmasta paremman paikan. Kaikki lions-lahjoitukset toivotaan tervetulleeksi ”yhteiseen pottiin” osoitteessa Nenäpäivän lipas. Jokainen lahjoitus auttaa parantamaan vähäosaisimpien lasten elämää ympäri maailmaa.

Lokakuun teemawebinaari: Nenäpäivä

Oletko luonteeltasi katusoittaja vai sukankutoja? Lähtisitkö konserttiin.. tai kaivaisitko kuvetta muutenkin?

Tässä Nenäwebinaarissa kuulet ja näet lisää siitä, miten Sinunkin klubisi saa valtakunnallista näkyvyyttä 10.11. Nenäpäivän TV-showssa.Keräämällä vähintään 500 euroa saat viestisi läpi. 😊

Yhteistyö YLEn kanssa

Nenäpäivänä haluamme olla kaikkien huulilla, ja voimme saavuttaa sen yhteistyössä YLEn paikallistoimitusten kanssa. Jos klubillasi on Nenäpäivän tapahtuma suunnitteilla, älä unohda toimittaa tapahtumatietoja meille mahdollisimman pian osoitteeseen heikki.hartikainen@lions.fi. YLEn paikallistoimitukset aloittavat markkinoinnin kaksi viikkoa ennen Nenäpäivää, joten tietojen toimittaminen ajoissa on avain näkyvyyteen.

Rahan kerääminen yleisöltä & lipaskeräykset

Nenäpäivänä voimme tehdä rahan keräämisestä hauskaa ja luovaa. Järjestäkää tempauksia, jotka herättävät huomiota ja saavat ihmiset avaamaan lompakkonsa. Katusoito, -tanssi, kierroskävelyt ja performanssit ovat kaikki mainioita tapoja kerätä varoja ilman erillistä rahankeräyslupaa, sillä Nenäpäivä-säätiön lupa kattaa nämä aktiviteetit.

Jos suunnittelet tempausta, koristele se näkyvästi Nenäpäivän teemalla. Ilmapallot ja muu rekvisiitta voi hankkia Nenäkaupasta osoitteessa Nenäkauppa tai tulostaa materiaalia materiaalipankista.

Lipaskeräykset

Vaikka Nenäpäivä-säätiön keräyslupa ei kata lipaskeräystä, voimme edelleen tehdä sen mahdolliseksi. Pienkeräysluvan hankkiminen on suositeltavaa ja kätevä tapa kerätä varoja.

Pienkeräyslupa kattaa sopivasti kolmen kuukauden jakson, ja sen voi hakea nopeasti. Lupahakemuksen käsittely vie vain viikon, ja kustannukset ovat kohtuulliset – lupa maksaa 63 euroa, minkä lisäksi tarvitaan pientä summaa pankkikuluja, sillä pienkeräys vaatii oman pankkitilin.

Yhdellä pienkeräyksellä voi kerätä enintään 10 000 euroa, ja kun summa täyttyy, keräys lopetetaan ilman sen suurempaa huolta.

Lisätietoja pienkeräysluvasta löydät osoitteesta Poliisin pienkeräykset.

Missä lippaat?

Lippaita voit kysellä Heikiltä klubissasi. Kiinnitä itse pienkeräyslupasi tunnus ja haluamasi Nenäpäivä- ja Lions-tarrat lippaaseen. Näin voimme varmistaa, että keräys sujuu suunnitellusti ja olemme valmiita auttamaan niitä, jotka tarvitsevat apuamme.

Tervetuloa mukaan Nenäpäivän juhlaan! Yhdessä voimme tehdä suuren eron ja auttaa niitä, jotka sitä tarvitsevat. Kiitos, että olet mukana tukemassa Nenäpäivää ja Lions-järjestön arvokasta työtä.

Lisätietoa Nenäpäivästä ja tapahtumista:

Yhdessä voimme tehdä hyvää!


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin