Rajaton Joulu -konsertti kutsuu klubeja, koululuokkia ja harrasteseuroja varainkeruuseen

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Lions Club Tapiola toivottaa teidät tervetulleiksi heidän mielestään vuoden odotetuimpaan joulutapahtumaan: Rajaton Joulu 2023 -hyväntekeväisyyskonserttiin. Konsertti on osa Rajaton Joulu 2023 -kiertuetta. Tänä vuonna tarjoamme mahdollisuuden tehdä hyvää ja osallistua varainhankintaan myymällä konsertin lippuja.

Rajaton Joulu jakaa joulun taikaa

Konsertti itsessään tarjoaa upean tilaisuuden nauttia monipuolisesta jouluohjelmasta, joka sisältää perinteisiä joululauluja, uusia sävellyksiä sekä raikkaita sovituksia kotimaasta ja maailmalta. Pääsette kokemaan aitoa joulun taikaa ja jakamaan hyvää joulumieltä yhdessä muiden kanssa. Lisäksi väliajalla esiintyy lahjakkaita nuoria Ebelistä, jotka ovat aina lämmittäneet yleisön mielen erityisellä esityksellään.

Varainjankinta-aktiviteetti klubeille, koululuokille ja harrasteseuroille

Mutta tässä ei ole vielä kaikki – Rajaton Joulu tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä hyvää ja osallistua varainhankintaan omalle tärkeälle kohteellesi. Kun konserttilippu ostetaan, niin ostaja valitsee oman tukikohteensa tukilippunsa. Tällä hetkellä voi jo tukea esimerkiksi ”Stipendejä ja hymypatsaita koululaisille” tai ”Lions Quest -koulutusta opettajille ja elämäntaitoja lapsille”. Kun laitat oman tukilippusi myyntiin, niin voit kutsua ystäviä, sukulaisia, omaisia ja työkavereita konserttiin ostamalla sinun tukilipun.

Ja tässä tulee loistava tilaisuus kouluille, klubeille ja harrastusseuroille: Voitte tehdä varainkeruuta myymällä konserttilippuja omalle tärkeälle kohteellenne. Se on nyt mahdollista ja erittäin helppoa. Teidän ei tarvitse huolehtia monimutkaisista järjestelyistä, kuten lipunmyyntimaksuista – ne hoidetaan puolestanne.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja täytä hakemuslomake

Lue lisätietoja ja kuinka tämä toimii käytännössä Lions Club Tapiolan kotisivuilta klikkaamalla alla olevaa nappulaa.

Lipunmyynti

Lippuja saa lippu.fi:stä, josta voit myös katsoa mitä tukilippuja on jo myynnissä.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin