B-piirin Lions-klubien Rauhanjulistekilpailu 2023 (aikataulu)

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Lions-klubien perinteinen Rauhanjulistekilpailu kutsuu jälleen nuoria visioimaan rauhaa taiteen keinoin. Tänä vuonna 11-, 12- tai 13-vuotiaat oppilaat, jotka täyttävät nämä iän vaatimukset viimeistään 15. marraskuuta, ovat oikeutettuja osallistumaan. Kilpailuun osallistuvien julisteiden on oltava perillä piirikuvernöörille piirineuvoston kokouksessa 15. marraskuuta 2023.

Kilpailun aikataulu B-piirissä on seuraava:

  • 27.11.2023: Piirihallituksen kokouksessa valitaan piirin parhaat työt.
  • 1.12.2023: Tämä on viimeinen päivämäärä, jolloin piirikuvernööri voi postittaa voittaneen julisteen moninkertaispiirin kuvernöörineuvoston puheenjohtajalle.
  • 1.12.2023: On myös viimeinen mahdollisuus moninkertaispiirin ulkopuolisille piirikuvernööreille lähettää voittanut työ kansainvälisen päämajan Brand & Creative -osastoon.
  • 1.2.2024: Kansainvälisen tason voittajille ilmoitetaan heidän saavutuksestaan viimeistään tämän päivämäärän mennessä.

Mikä on Rauhanjulistekilpailu

Kansainvälinen Rauhanjulistekilpailu on vuosittainen tapahtuma, joka antaa nuorille mahdollisuuden ilmaista toiveensa rauhallisemmasta tulevaisuudesta taiteen kautta. Kilpailuun osallistuvat oppilaat luovat alkuperäisen julisteen, joka kuvastaa heidän näkemystään rauhasta. Paikalliset Lions-klubit järjestävät kilpailun aluetasolla ja valitsevat alueensa parhaat työt, jotka etenevät aina kansainvälisen kilpailun arvioitaviksi.

Voittajajulistetta arvioidaan paikallisesti, piirin tasolla, Suomen tasolla ja lopulta kansainvälisessä finaalissa, jossa valitaan globaali voittaja. Julistekilpailun voittajat saavat tunnustusta ja palkintoja Lions Clubs Internationalilta, ja heidän työnsä levittävät rauhan sanomaa maailmanlaajuisesti.

Inspiroidakseen nuoria ja tukemalla heidän luovuuttaan, Lions-klubit tarjoavat tämän kilpailun foorumina nuorten äänille. Rauhanjulistekilpailu on paitsi taiteellinen ilmaisu, myös opetusväline, joka kasvattaa tietoisuutta ja keskustelua rauhasta, oikeudenmukaisuudesta ja yhteisöllisyydestä ympäri maailmaa.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin