Hyvää Uutta Vuotta 🎆🍾🦁❤️

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin


Hyvät Suomen B-piirin lionit ja ystävät,

Vuoden vaihtuessa haluamme esittää sydämelliset kiitoksemme jokaiselle lionille arvokkaasta ja omistautuneesta palvelutyöstä. Teidän panoksenne yhteisöissämme on ollut mittaamattoman arvokas, ja olemme ylpeitä nähdessämme niin monia hienoja saavutuksia ja positiivisia muutoksia, joita olette yhdessä saaneet aikaan.

The Lion Sleeps Tonight

Uuden vuoden kunniaksi haluamme ilahduttaa teitä kaikkia ikonisella kappaleella “The Lion Sleeps Tonight”. Toivomme, että tämä iloinen ja nostalginen sävel herättää teissä iloa ja toivoa tulevalle vuodelle. Kuunnelkaa, nauttikaa ja antakaa musiikin tuoda hymy huulillenne, aivan kuten te tuotte hymyjä niin monien ihmisten kasvoille.

The Lion Sleeps Tonight (A Cappella Cover), Anne Reburn

B-piirin virtuaalinen ilotulitus alkaen klo 22:00

Lisäksi haluamme muistuttaa teitä jellona.infon järjestämästä virtuaalisesta ilotulituksesta, joka valaisee taivaan uudenvuodenyönä alkaen kello 22:00 Älkää unohtako katsoa tätä upeaa näytöstä etusivullamme, se on varmasti näkemisen arvoinen!

Toivotamme teille kaikille rauhallista, onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta. Jatkakaamme yhdessä hyvän tekemistä ja maailman parantamista lionien hengessä.

Lämpimin terveisin, Suomen Lionsien B-piiri


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin