Lions-liikuntaviikko tulee – kutsu mukaan ystävät ja perhe!

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Lionsien Liikuntaviikko on täällä taas, ja tänä vuonna keskitymme erityisesti siihen, että liikunta on yhteistä hauskanpitoa ja hyvinvoinnin lähdettä kaikenikäisille. Viikon aikana rohkaisemme jokaista klubilaista viemään perheenjäseniään, ystäviään, lioneita ja tuttaviaan liikunnallisiin aktiviteetteihin. Olipa kyseessä sitten kävelyretki lähimetsässä tai osallistuminen isompaan järjestettyyn tapahtumaan, jokainen askel on askel kohti terveempää elämää.

Jos oma klubisi tai piirisi ei järjestä tapahtumaa, voit aina liittyä naapuriklubin aktiviteetteihin tai järjestää oman ”henkilökohtaisen tapahtuman”. Kutsu vaikkapa ystävä mukaan kävelylle tai vie lapsenlapsesi puistoon. Jokainen liikuntahetki lasketaan, ja se on myös oiva tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin ja syventää olemassa olevia ystävyyssuhteita.

Tulosten kirjaaminen ja top-listat

Jokainen klubi voi kirjata liikuntasuorituksensa ja seurata muiden edistymistä täällä

Jaa tunnelmia ja tarinoita

Jakakaa kokemuksianne ja liikuntahetkienne kuvia Lionsien Liikuntaviikko Facebook-ryhmässä, jonka löydät täältä. Jos et ole vielä ryhmän jäsen, liity mukaan nyt!

Klubi-illat liikuntateemalla:

Kannustamme myös klubeja järjestämään liikuntateemaisia klubi-iltoja. Tämä on mainio tapa vaihtaa ideoita ja kokemuksia siitä, miten liikunta on integroitu osaksi arkea ja juhlaa. Klubi-iltojen aikana on mahdollisuus suunnitella yhteisiä retkiä tai vaikkapa säännöllisiä kävelytapaamisia.

Liikuntaviikko on loistava tilaisuus tehdä hyvää itselle ja muille, edistäen samalla Lionsien arvoja ja tavoitteita. Otetaan yhdessä pieniä askeleita kohti aktiivisempaa ja terveellisempää elämää. Liikutaan ja liikutetaan – yhdessä teemme enemmän!

Nouseeko vai eikö nouse? Kyllä se siitä 💪 👏 👍


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin