Lionsit esittäytyvät yhteisvoimin Maailma kylässä -festivaalilla

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Lions B- ja N-piirit yhdistävät voimansa toukokuun lopussa järjestettävässä Maailma kylässä -tapahtumassa, joka tuo yhteen kulttuurit ja kansalaisjärjestöt ympäri maailmaa. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden esitellä Lions-toimintaa laajalle yleisölle ja houkutella uusia jäseniä mukaan toimintaan.

Helsingin sydämessä toukokuun 25.-26. päivä järjestettävä Maailma kylässä -festivaali tarjoaa monipuolista ohjelmaa musiikista keskusteluihin ja työpajoihin, keskittyen globaaleihin teemoihin ja kulttuurien kohtaamiseen. Tapahtuman pääteemoja tänä vuonna ovat ilmastonmuutos, kestävä kehitys ja ihmisoikeudet, jotka kaikki ovat syvästi sidoksissa Lions-klubien perusarvoihin.

Lions B- ja N-piirit osallistuvat tapahtumaan yhteisellä ständillä, jossa jäsenemme esittelevät klubin toimintaa ja sen vaikutuksia yhteisöissä sekä paikallisesti että globaalisti. Tavoitteenamme on näyttää, kuinka Lions-jäsenet omistautuvat palvelemaan yhteisöjään monin eri tavoin, kuten näkövammaisten auttamisesta ympäristönsuojeluun ja nuorisotyöhön.


Ständille tarvitaan esittelijöitä – lähde mukaan!

Hannu Saarnilehto (hannu.saarnilehto@lions.fi) ja Outi Hanslin (outi.hanslin@lions.fi) etsivät sänteille lioneita esittelijöiksi. Lähde mukaan! Ilmoittaudu heille sähköpostilla.

”Story of World Village Festival” -video

Miksi osallistuminen on tärkeää?

Maailma kylässä -tapahtuma tarjoaa erinomaisen paikan levittää tietoa Lions-klubien toiminnasta ja sen merkityksestä. Festivaalin kansainvälinen luonne ja yleisön monimuotoisuus mahdollistavat uusien yhteyksien luomisen ja verkostoitumisen muiden järjestöjen ja yksilöiden kanssa. Osallistumalla voimme myös oppia muilta toimijoilta ja tuoda uusia ideoita ja näkökulmia omaan toimintaamme.

Kutsu mukaan toimintaan:

Kaikki Lions-jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita esittelemään klubin toimintaa ja osallistumaan festivaalin tunnelmaan, ovat tervetulleita ilmoittautumaan esittelijäksi. Esittelyvuoroja on vielä jäljellä, ja ne kestävät 2-3 tuntia kerrallaan. Mikäli olet kiinnostunut, lähetä sähköpostia osoitteeseen hannu.saarnilehto@lions.fi tai outi.hanslin@lions.fi .

Rohkaisemme kaikkia klubin jäseniä jakamaan tietoa tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta klubi-illoissa ja sosiaalisen median kanavissa.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin