Lions-lastenpäivänä ei sadekaan haitannut menoa ja meininkiä Vermossa

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Perinteinen Lions-Vermo-toimikunnan tapahtumapäivä keräsi tänäkin vuonna runsaasti lapsiperheitä, paitsi katsomaan raveja myös viettämään mukavaa lauantaipäivää oheisohjelman parissa. Heti tuloaulassa oli mahdollisuus peräti vapauttaa leijona häkistään – hienosti siinä onnistuttiinkin!

Lisäksi tarjolla oli arpoja, kepparikisa, ongintaa, onnenpyörän pyöritystä, talutusratsastusta, kasvomaalausta, rastien hakua, puttaustaitojen testausta, pomppulinnaa, asfalttipiirustusta…. Nälän tai janon yllättäessä voi siirtyä kojulta toiselle mielitekojen mukaan.

Lions-Vermo-toimikunta (mukana klubeja sekä B- että N-piiristä) kerää tapahtumalla varoja lasten ja nuorten para- eli vammaisratsastuksen kokeilun/aloituksen tukemiseen – on tehnyt näin jo yli 30 vuotta. Samalla tapahtuma pyrkii tekemään lionstoimintaa laajemminkin tunnetuksi ”suurelle yleisölle”.

Tänä vuonna ravien LIONS-lähdöksi oli valittukin pararaviponien kilpailu. Voittaja Ville-Petteri Lehtiselle pokaalin ojensi B-piirin piirikuvernööri Heikki Viika ja voittajan hevonen  Oo Sole Mio sai suojakseen komean lions-loimen.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin