Anna tukesi nuorisolle -arvat

ANNA TUKESI NUORISOLLE – ARPA 2017 – 2018

Me Suomen Lionsit järjestämme jälleen yhteisvoimin Lions – arpajaiset kaudella 2017 – 2018. Arvat jaetaan Lions-klubeihin jäsenmäärään suhteutettuna ja myydään klubin Leijonien avustamana edelleen. Arpojen myyntiaika on 1.8.2017 – 31.1.2018, joten ne ovat sopiva myyntituote syksyn ja alkutalven Lions-aktiviteetteihin, lahjaksi klubivieraille sekä pukinkonttiin –kohderyhmä ja mahdollisuudet ovat koko Suomi.

Arpajaisten tuotto käytetään Lions-nuorisotyöhön
Arpajaisten tuotto käytetään Lions-liiton nuorisotyön ja yhteispohjoismaisen toiminnan tukemiseen.  Tuettaviin kohteisiin kuuluvat kansainvälinen nuorisovaihto, Lions-nuorisoleirit Suomessa, Leo-nuorisotyö sekä yhteispohjoismaiset NSR-hankkeet muiden muassa.

Arvat ja hinta
Arpoja painetaan 25 000 kpl ja arvan hinta on 10 €/kpl. Myyntialueena on koko maa, eikä myyntiä ole rajoitettu pelkästään Leijonille. Ulkoinen myynti yleisötapahtumissa sekä lahjaksi antaminen järjestön ulkopuolisille ovat varainkeruuaktiviteetteja, jolloin arvat tilitetään ja maksetaan aktiviteettitililtä.

Arpojen jakelu klubeille
Klubien yhteisen vuosikokouspäätöksen mukaisesti Lions-talolta postitetaan
arvat klubeille elokuun aikana, joten arvat saadaan mahdollisimman nopeasti myyntiin heti kauden alusta alkaen. Postitus osoitetaan klubin presidentille, joka on klubinsa ylin hallintovirkailija ja vastaa klubissaan yhteisten Lions-aktiviteettien toimeenpanosta sääntöjen mukaisesti. Klubikohtainen arpojen määrä on suhteutettu klubin jäsenmäärään. Lisäarpoja voi tilata Lions-verkkokaupasta ja niitä toimitetaan saatavuuden rajoissa lisää.