Keitä me Lions B-piiriläiset olemme

Suomi on jaettu 14 alueelliseen Lions-piirin. Me 107B-piiriläiset olemme läntisessä Helsingissä, Espoossa ja Länsi-Uusimaalla toimivia aktiivisia ihan tavallisia naisia ja miehiä. Teemme vapaaehtoistyötä apua tarvitsevien hyväksi rennolla otteella, mutta tosissaan.

Palvelutyömme tapahtuu pääasiallisesti omalla paikkakunnallamme, omassa lähiyhteisössämme. Tuemme mm. nuorten harrastustoimintaa, autamme apua tarvitsevia vanhuksia ja perheitä, kunnostamme lähiympäristöämme, järjestämme hyväntekeväisyystapahtumia ja tempauksia. Jokaiselle löytyy oman näköistään tehtävää ja toimintaa – kaikkien panos on yhtä tärkeä.

Kuulumme kansainväliseen lionsjärjestöön ja voimme osallistua laajemminkin hyvän tekemiseen niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla sekä edetä lionsorganisaatiossa. Saamme koulutusta ja mahdollisuuden verkostoitumiseen niin kotimaassa kuin maailmallakin.

Pidämme myös huolta toistemme viihtymisestä ja hyvinvoinnista. Järjestämme klubitapaamisen lisäksi erilaista yhteistä toimintaa ja kokouksissamme on usein myös vierailijoita alustamassa keskustelua ajankohtaisista aiheista. Yhdessä tekeminen ja auttaminen antaa paitsi hyvän mielen myös mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin.

Miten Sinä vietät vapaa-aikaasi ? Jos haluat olla mukana vaikuttamassa lähialueesi hyvinvointiin kivassa porukassa, niin tule mukaan – ovet ovat avoinna kaikille.

Näiltä sivuiltamme löydät enemmän tietoa meistä ja piirimme toiminnasta. Voit myös käydä tutustumassa lionstoimintaan osoitteessa: www.lions.fi

Näkemisiin,
Me Lions B-piiriläiset