Piirikuvernööri

Piirikuvernööri
KAUDEN TEEMAT JA PIIRIKUVERNÖÖRI

Lions-toimintakausi 2020-21 käynnistyi tavallisuudesta poikkeavasti.
Korona-pandemian vuoksi Kansainvälisen Lions-järjestön vuosikokousta ei voitu järjestää paikan päällä Montrealissa van se järjestettiin virtuaalikokouksena.
Uudet virkailijat valitiin:
Presidentti Douglas X. Alexander Yhdysvalloista, 1. varapresidentti Brian Sheehan Yhdysvalloista, 2. varapresidentti Dr. Patricia Hill Kanadasta ja 3. varapresidentti Fabricio Oliveira Brasiliasta.

Kauden Teemat:
Kansainvälinen teema: We Serve
Kansainvälisen presidentin teema: Service From The Heart – Palvelua sydämestä
Kotimainen teema: Lions – Monta tapaa tehdä hyvää / Lions – Många sett att göra gott
Liiton puheenjohtajan teema: Tekevä, näkyvä lion /  
Piirin teema: Annetaan hyvän kasvaa / Vi låter det goda växa

Myös piirikuvernöörien nimeäminen virkaansa tapahtui osana virtuaalista vuosikokousta.

Oman 107B-piirimme kuvernööriksi nimitettiin 1.7.2021 Mika Pirttivaara (LC Tapiola):
Pokrovan luostari kauniin toukokuisen kevätpäivän iltana vuonna 2009. Illallisena on herkullista lohikeittoa. Seurana kiehtovia ihmisiä, joiden sydän sykkii vapaaehtoiseen palveluun. Tuossa tilaisuudessa liityin LC Tapiolaan ja se oli menoa. Leijonuus on perheessämme vahvistunut, koska vaimoni Marja liittyi pari vuotta sitten LC Espoo/Laakson Liljoihin.

Tiedän, että meissä leijonissa ja leoissa piilee valtava osaaminen ja voimavara. Kirkas yhteinen suunta, avoimuus ja yhdessätekemisen meininki luovat sen pohjan, jolla me luomme palveluvoimaa toimintaamme tänään ja vahvistamme sitä tulevaisuudessa. Olemme ihmisinä erilaisia ja klubit ovat keskenään erilaisia. Tämä on yksi suurimmista vahvuuksistamme. Uskon, että salliva, kannustava ja uuden kokeilemiseen rohkaiseva kulttuuri on toiminnassamme merkityksellisyyttä lisäävä tekijä. Luottamus ja kunnioitus luovat puolestaan yhteisöllisyyttä vahvistavan liiman. Näiden eteen meidän kannattaa ponnistella muun toimintamme ohella.

Yksi lionstoiminnan hienouksista on se, että se tarjoaa hirmuisen määrän erilaista ja eritasoista tekemistä omien kiinnostusten ja intohimojen kohteiden mukaan. Olen ollut muun muassa klubipresidenttinä, piirissä lohkarina sekä Lions-liitossa puhtaiden vesien työryhmän toisena perustajana ja vetäjänä. Kansainvälisillä vesillä olen ollut Euroopan leijonien WaSH -työryhmässä. Toimin lionsroolissa myös Suomen Vesistösäätiössä vapaaehtoistoiminnan asiantuntijana. Kaikissa tehtävissä olen tutustunut uusiin ihmisiin ja oppinut uusia arvokkaita asioita, joita voin soveltaa myös elämän muilla alueilla.

Ole ihmeessä yhteydessä, mikäli haluat keskustella lionstoiminnasta. Turinoidaan yhdessä, miten me voimme kehittää lionstoimintaa entistäkin paremmaksi.

Annetaan hyvän kasvaa meissä itsessämme, klubeissamme ja siellä, missä tahansa me toimimme.

Ystävällisin terveisin,
Mika Pirttivaara
Piirikuvernööri 2021-2022  
+358 50 4335803
mika.pirttivaara(a)lions.fi

Kauden 2021-22 Toimintasuunnitelma löytyy alta: