Piirikuvernööri 2020-21

Piirikuvernööri
KAUDEN TEEMAT JA PIIRIKUVERNÖÖRI

Lions-toimintakausi 2020-21 käynnistyi monella tapaa erikoisesti.
Koska Kansainvälisen Lions-järjestön vuosikokousta Singaporessa ei voitu korona-pandemian vuoksi järjestää, eikä näin ollen myöskään vaaleja järjestön presidentin, varapresidenttien ja muiden virkailijoiden valitsemiseksi / nimittämiseksi.
Päätettiin jatkaa toinen toimintakausi samoilla virkailijoilla: Presidentti Dr. Jung-Yul Choi Korean tasavallasta, 1. varapresidentti Brian Sheehan Yhdysvalloista ja 2. varapresidentti Dr. Patricia Hill Kanadasta.

Kauden Teemat:
Kansainvälinen teema: Kindness Matters
Kotimainen teema: Lions – Monta tapaa tehdä hyvää / Lions – Många sett att göra gott
Liiton puheenjohtajan teema: Yhdessä eteenpäin /  Tilsammans Framåt
Piirin teema: Teemme hyvän näkyväksi / Vi gör det goda synligt

Myös piirikuvernöörien nimeäminen virkaansa oli erilainen, se tehtiin etäkokouksessa, jossa piirikuvernöörit vannoivat valansa.

Oman 107B-piirimme kuvernööriksi nimitettiin 1.7.2020 Susanna Jokiperä (LC Espoo/City):
Olen ollut Lion vuodesta 2009 ja alusta lähtien lionstyö on vienyt sydämeni mukanaan. Lionstyössä palkitsevinta ja koskettavinta on toisten auttaminen, kun itse pääsee näkemään oman työnsä vaikutuksen. Myös auttamisen mahdollisuudet ovat moninaisia ja jokainen pääsee itse vaikuttamaan, miten palvelemme. Lionsien kautta olen myös saanut todella korvaamattoman ystäväverkoston ympärilleni yli sukupolvi- tai maarajojen. Nykyisen miesystävänikin olen löytänyt Lionsien kautta.
Viimeiset 20 vuotta olen asunut Espoossa, mutta sydämessäni on aina erityinen paikka kotiseutuuni, Keski-Suomeen. Minulla on kaksi lasta, Aapeli 13 ja Milana 12, itselläni ikää 42 vuotta. Ammatiltani olen myyntipäällikkö ja työhöni liittyy paljon matkustamista myös ulkomailla. Haluankin toimia osaltani esimerkkinä, että myös ”ruuhkavuosien” keskellä auttamiselle löytyy aikaa ,kun tekeminen on mieleistä. Tämä vaatii joskus, että annamme erilaisille tavoille osallistua mahdollisuuden ja muistamme myös kertoa tästä ulospäin, jolloin uusien jäsenien saaminen helpottuu ja jatkuvuus toiminnalle taataan. ”Teemme hyvän näkyväksi – Vi gör goda synligt” onkin piirimme kauden teema.

Ystävällisin terveisin,
Susanna Jokiperä
DG 2020-2021District 107-B 
+358-40-7699544
susanna.jokipera(a)lions.fi