Piirineuvoston laivakokous 12.11.2022

Hyvät piirineuvoston jäsenet.

Koronan väistyessä ainakin hieman sivummalle, voimme jälleen ottaa ohjelmaan jo perinteisen piirineuvoston laivaristeilyn.
Eli PiNe2 kokous järjestetään laivaristeilynä, lauantaina 12.11.2022..

matkaamme Eckerö LInen M/S Finlandialla siten, että lähdemme aamulla klo 9.00 Helsingistä kohti Tallinnaa
Menomatkalla pidämme PiNe2 kokouksen laivan konferenssitiloissa, jossa meillä on käytössä kokoustila ja siihen sisältyy Lounge -tarjoilun (pientä suolaista ja makeaa syötävää, kahvia, teetä, erikoiskahvit, virvokkeet)

Poistumme laivasta Tallinnassa klo 11.15, jossa vietämme päivän ja palaamme takaisin Helsinkiin laivalla, joka lähtee Tallinnasta 18.30 ja on Helsingissä klo 21.00.
Paluumatkalla buffet-päivällinen.

Matkan normaalihinta on 72 €/henkilö, josta piiri maksaa piirineuvoston jäsenten osalta 12 €/henkilö eli matkan omakustannushinnaksi jää 60 €
Jos haluatte ottaa puolison matkalle mukaan, niin hänen matkansa kustannuksiin ei piiri pysty osallistumaan vaan hänen tulee maksaa koko 72 €.

Tallinnassa emme suinkaan tule laiskottelemaan! Puhuimme kesäkuussa järjestetyssä piirineuvoston KickIn tilaisuudessa, että kun meitä on iso joukko leijonia paikalla, niin se kannattaisi hyödyntää tekemällä isommissa tai pienemmissä ryhmissä ajatustyötä piirin toiminnan kehittämiseksi.
HAASTE: toimikuntapuheenjohtajat / GAT-tiimi ja/tai kuka vaan piirineuvoston jäsen: mistä aiheesta voisimme näissä ryhmissä keskustella?

Tämän lisäksi meillä on myös kehitteillä mahdollisuus tavata eestiläisiä leijonia ja tehdä heidän kanssaan jotain yhdessä. Tämä on vielä työn alla.

Alla on ilmoittautumislomake kokoukseen.
HUOM. siinä on myös mahdollisuus ilmoittaa, mikäli on estynyt osallistumaan
Ilmoittautumisen takaraja on 26.10.2022

Maksu piirin tilille viimeistään 31.10.2022. Tilinumero FI72 1004 3000 2049 15. Maksun saaja Lions-Piiri 107-B ry. Viite 1148.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Osallistuminen
Osallistujan rooli
Piirineuvoston jäsenten matkasta piiri kustantaa 12 € eli hinta on 60 €, kumppanin matkaa piiri ei voi tukea, hinta on 72 €
Laivayhtiö vaatii matkustajilta syntymäajan. Anna muodossa pp/kk/vvvv
Vapaa tekstikenttä, johon voit kirjoittaa lisätietoja, jotka haluat välittää järjestäjille.
Varmennus