Kampanja 100

Lionien oma säätiö, 50-vuotias Lions Clubs International Foundation (LCIF), käynnisti Las Vegasin maailmankokouksessa kolmivuotisen keräyksen.

Tavoitteena on kerätä 300 miljoonaa dollaria, jolla vahvistetaan palveluvoimaamme tulevina vuosina
sekä vie työtämme uusille alueille: diabetes ja lasten syöpä.

Klubeille:
Keräyksen jäsenkohtainen tavoite on keskimäärin 250 US$, kesäkuun 2022 loppuun mennessä. Lion tai klubi voi edistää sitä tiedottamalla kampanjasta, maksamalla klubin aktiviteettitililtä, tai lahjoittamalla itse. Erityisesti suositellaan kuukausilahjoituksia, joiden toivotaan jatkuvan kampanjan jälkeenkin. Myös ulkopuolisia lahjoittajia pyydetään mukaan.

Kaikki lahjoitukset kerryttävät jäsenen tai klubin Melvin Jones Fellow –tiliä. Perinteisten palkintojen (MJF-plakaati, jäsenpinssi timantteineen, klubiplakaati ja lippumerkki) lisäksi kampanjassa jaetaan vuosiluvullisia tähtipinssejä (1, 2 tai 3 tähteä per 50, 100 tai 200 US$) sekä hienoa Donor-pinssiä, mihin saa lisälaattoja vastaten 300-15.000 US$ lahjoituksia.

Erityisesti huomioidaan Malliklubeja, jotka sitoutuvat keräämään vähintään 500 US$. Sitoumuksen jälkeen malliklubilla on vielä ylimääräinen vuosi aikaa täyttää lupauksensa (30.6.2023 mennessä). Lisäksi tulokseen lasketaan LCIF-50v -juhlakauden lahjoitukset.

Kaikki lahjoitukset siirretäänsuoraan LCIF:n tilille joko online (luottokortti tai PayPal, www.lcif.org/FI > ”lahjoita”) tai pankkisiirrolla. Jotta lahjoitus menisi oikealle tilille, tulee mainita piirin,klubin ja jäsenen kansainvälinen numero. Lisäksi voidaan nimetä jäsen, klubi tai muu, jolle palkintoa halutaan.

Kannustan kaikkia Suomen klubeja osallistumaantähän kunniakkaaseen ja kunnianhimoiseen keräykseen. Klubissa tulee olla LCIF-koordinaattori, mieluiten past presidentti, tukenaan piirin ja liiton koordinaattori.

Tarkemmat ohjeet klubille löydät alla olevista linkeistä.
Kampanja100 Klubikoulutus ja Kampanja100-klubiesite-klubbrochyr
sekä Miten lahjoittaa LCIF:lle

Lisätietoa lyötyy myös LCIF:n sivuilta:
https://www.lionsclubs.org/fi/give-how-to-give/campaign-100

Nyt on näytön paikka. Häntä pystyyn, Leijonat!

Vastaava henkilö

Artikkeleita ei löytynyt.

Viimeisimmät uutiset

Avustus tuo toivoa - Lions klubit ja Kaivo Espoo ry toimittavat ruoka-apua ja hygieniatuotteita Ukrainan pakolaisille Suomessa

Avustus tuo toivoa – Lions klubit ja Kaivo Espoo ry toimittavat ruoka-apua ja hygieniatuotteita Ukrainan pakolaisille Suomessa

Kun maailma ympärillämme muuttuu, on ihmisten välinen apu ja tuki korvaamattoman tärkeää. Lions B-piiri, yhteistyössä Kaivo Espoo ry:n kanssa, on ...
Viime kausi oli B-piirin menestystä LCIF:ssä

Viime kausi oli B-piirin menestystä LCIF:ssä

B-piirin syyskauden avajaisissa 31.8.2023 kuultiin tärkeitä uutisia ja kiitoksia kuluneesta kaudesta, kun B-piirin LCIF-vastaava antoi katsauksen LCIF:n (Lions Clubs International ...