Mihin vapaaehtoistyöhön sinä olet valmis laittamaan omaa aikaasi?

Katso video lionstoiminnasta

Miten Sinä vietät vapaa-aikaasi ?

Tule mukaan kivaan porukkaan rakentamaan entistä parempaa maailmaa. Lionstoiminnassa on hurjan monta tapaa tehdä hyvää. Voit vaikuttaa lähialueesi hyvinvointiin tai vaikkapa toimia kansainvälisesti sinulle tärkeiden asioiden puolesta. Teemme vapaaehtoistyötä suurella sydämellä ja rennolla otteella. Ovemme ovat avoinna kaikille.

Suomen lionsklubit on jaettu 14 piirin. Lions 107B-piiri toimii läntisessä Helsingissä, Espoossa ja Länsi-Uusimaalla.

Mukaan pääset helposti

  • Voit olla suoraan yhteydessä sinua lähinnä olevaan klubiin. Klubit kutsuvat sinut mielellään tutustumiskäynnille.
  • Autamme sinua löytämään itsellesi sopivan klubin. Lähetä yhteystietosi meille osoitteeseen leolion.bpiiri@gmail.com . Voit halutessasi kertoa, mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä.
  • Tule mukaan projekteihin tekemään vapaaehtoistyötä liittymättä jäseneksi. Tarvitsemme apua esimerkiksi tapahtumissa, talkoissa jne. Lähetä yhteystietosi meille leolion.bpiiri@gmail.com. Otamme sinuun yhteyden kun tarvitsemme apuasi.
  • Leo-toimintaa 12-35-vuotiaille. Tutustu toimintaan osoitteessa http://www.leo-clubs.fi/ tai lähetä yhteystietosi sakari.heinonen@lions.fi, niin kerromme lisää.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!

Olemme maailman suurin palveluklubijärjestö ja jäseniä meillä on yli 1,4 miljoonaa yli 200 maassa. Maailmanlaajuisia kohteitamme ovat ympäristö, diabetes, näkökyky, nälän poistaminen ja lapsuusiän syöpä. Lisää tietoa monipuolisesta kotimaisesta ja kansainvälisestä toiminnastamme löydät Suomen Lions-liiton sivuilta https://www.lions.fi/ sekä Lions Clubs Internationalin sivulta https://www.lionsclubs.org/fi