Helluntaimarkkinat

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Julkaisi Facebookissa
Perinteiseillä Helluntaimarkkinoilla on taas tarjolla paikallisten sekä kauempaakin tulevien kauppiaiden tuotteita leivonnaisista käsitöihin ja antiikista uusiin keksintöihin kahvista ja muurinpohjaletuista puhumattakaan. Torilla myös Joulutorilla suurta suosiota saavuttanut PONIRATSASTUS lapsille! Tervetuloa nauttimaan markkinatunnelmasta ja tekemään upeita löytöjä.
Perinteiseillä Helluntaimarkkinoilla on taas tarjolla paikallisten sekä kauempaakin tulevien kauppiaiden tuotteita leivonnaisista käsitöihin ja antiikista uusiin keksintöihin kahvista ja muurinpohjaletuista puhumattakaan. Torilla myös Joulutorilla suurta suosiota saavuttanut PONIRATSASTUS lapsille! Tervetuloa nauttimaan markkinatunnelmasta ja tekemään upeita löytöjä….

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin