Suomen Lions Quest: Lappeenrannassa

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: center;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Lappeenrannassa Lauritsalan koululla vietettiin tänään yläkouluille suunnattu ”Unelmapäivä”, joka on osa Punainen Sulka -keräyksen yhteistyöhanketta. Lasten ja nuorten säätiön Dreamsteri Tommy Lindgren kertoi oman kasvutarinaksi ja kannusti nuoria unelmoimaan. LQ-ohjelman kouluttaja Johanna Arho-Forsblom piti 3h:n LQ-koulutuksen koulun 70:lle opettajalle. Yeesi ry avasi Unelma-aihetta oppilaille ja on tuottanut kouluille lisämateriaalia. Yläkoulut voivat tilata Unelmapäivä -paketin koululleen.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin