Lions-apua Karjalaan

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: center;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
📣Karjala avun keräys päättyy kauppakeskus Ristikon vieressä!📣 Viimeinen varsinainen keräys on 10.4 klo 18-19. Keräyskontti siirretään Kirkkonummelle Jorvakseen.⛟ Tarkoitus on jatkaa Jorvaksessa keräystä keväällä ja ilmoitamme tarkemmat tiedot lähempänä. 👋 Tilannetta päivitetään myös karjalanapu.vuodatus.net sivulla. Ps. Jos tiedät jonkun kuka voisi auttaa 12m kontin siirtämisessä, olisimme kiitollisia 😊🙏
Tämä on hyväntekeväisyys- ja palvelujärjestö Lionsien ”Lions-apua Karjalaan” -hankkeen tiedotusblogi. Se täydentää hankkeen webbisivuja www.lions.fi/karjalanapu Lions-järjestö on maailman suurin palvelujärjestö, jolla on Suomessa noin 25 000 jäsentä. Tässä hankkeessa kerä……

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin