Auta Lasta Auta Perhettä -kampanja

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: center;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Tervetuloa osallistumaan avustuskampanjaamme Kampin kauppakeskuksessa! Osallistuminen on helppoa. Pyydämme sinua ostamaan kaupasta yhden ylimääräisen tuotteen ja tuomaan sen keräyspisteeseemme. Lahjoitetut tuotteet Lions Club Helsinki/Finlandia toimittaa Pääkaupungin Turvakoti ry:n Asumisyksikkö Kilpolan lapsiperheille. Lahjoitustuotteiksi sopivat erinomaisesti: – pilaantumaton kuivaruoka – säilykkeet – hygieniatuotteet – lasten tarvikkeet ja lelut Pienellä panoksella paljon hyvää! Tervetuloa mukaan!
Tervetuloa osallistumaan avustuskampanjaamme Kampin kauppakeskuksessa! Osallistuminen on helppoa. Pyydämme sinua ostamaan kaupasta yhden ylimääräisen tuotteen ja tuomaan sen keräyspisteeseemme. Lahjoitetut tuotteet Lions Club Helsinki/Finlandia toimittaa Pääkaupungin Turvakoti ry:n Asumisyksikkö Kilpolan lapsiperheille. Lahjoitustuotteiksi sopivat erinomaisesti: – pilaantumaton kuivaruoka – säilykkeet – hygieniatuotteet – lasten tarvikkeet ja lelut Pienellä panoksella paljon hyvää! Tervetuloa mukaan!…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin