Photos from Lions Club Helsinki Ruoholahti ry’s post

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: center;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Viime viikon kokouksessa otimme juhlallisin menoin uuden jäsenen vastaan. Kynttilä symboloi elämän valoa ja jäsenen sitoutumista lionsarvoihin, jäsen sai oman pinssin rintaansa ja uuden jäsenen kummi sai oman 100-vuotispinssin rintaansa. Jokainen uusi jäsen saa oman kummin, joka tukee ja opastaa uutta jäsentä.