Lions Club Espoo/City: LC Espoo/Cityn

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: center;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
LC Espoo/Cityn jo kohta lähes maailmankuuluja viinipruuveja järjestetään taas. Jos osallistuminen kiinnostaa, niin alla on lisää tietoa ja ilmoittautumisohjeita. Pruuvi järjestetään pe 20.04.2018 Helsingin Katajanokalla (Kauppiaankatu 6, sisäpiha) Lions-voimin. Tuotot kanavoidaan LC Espoo/Cityn hyväntekeväisyyskohteisiin. Teemana on tällä kertaa Alkosta löytyvät ja palkintoja saaneet luomuviinit. Tapahtuma järjestetään niin että on mahdollisuus sokkomaistamiseen. Pruuviin osallistuminen ei vaadi viinitietoutta emmekä hifistele olemattomalla tietämyksellämme. Hinta-arvio 40-45 EUR/hlö, sisältäen viinit ja ohessa nautittavat naposteltavat (esim. juustot, pikkusuolaiset tms). Tapahtumassa ei ole saatavilla varsinaista ruokailua naposteltavien lisäksi. Ilmoittautumiset pyydän lähettämään messengerissä ja Ilmoittautumisessa pyytäisin tietoina osallistujien nimet ja matkapuhelinnumerot yhteydenottoja varten. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja niitä on jäljellä tällä hetkellä n 10 kpl. Ilmoittautumisen peruuttaminen onnistuu vielä ma 16.04.2018. Tämän jälkeen joudumme veloittamaan tilaisuuteen aiemmin ilmoittautunutta henkilöä. Skål! 🍷

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin