Suomen Lions-liitto ry: Lions Clubs Int

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Julkaisi Facebookissa
Lions Clubs Internationalin kansainvälinen presidentti Gudrun Yngvadottir vierailee Suomessa 26.-29.8. Kansainvälisen presidentin vierailuohjelmaan sisältyy maanantaina 27.8. vierailu maailman vanhimman leijonan, Aimo Viitalan luona sekä erityisesti näkövammaisille suunnatun liikuntapaikan avaus Väinämöisen kentällä. Liikuntapaikka on yksi Lions 100 v perintöprojekteista. Lisäksi Yngvadottir tutustuu maanantaina Helsingin yliopistoon sekä Suomen Lions-liiton toimistoon Malmilla, jossa hänelle esitellään Itämerihanketta. Illalla kansainvälinen presidentti pitää pienen puheen B- ja N piirien kauden avajaisissa Pohjois-Haagan yhteiskoululla. Tiistaina Gudrun Yngvadottir siirtyy Mikkeliin. Siellä hän osallistuu D-, H- ja K-piirien kauden avaustapahtumaan Mikael-salissa, jossa hänelle on myös varattu puheenvuoro. Teija

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin