Suomen Lions-liitto ry

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä on mukana maanantaina Väinämöisen kentällä klo 10.00 ja kauden avajaisissa klo 18.00 – Upeaa saada Gudrun Suomeen!
Lions Clubs Internationalin kansainvälinen presidentti Gudrun Yngvadottir vierailee Suomessa 26.-29.8. Kansainvälisen presidentin vierailuohjelmaan sisältyy maanantaina 27.8. vierailu maailman vanhimman leijonan, Aimo Viitalan luona sekä erityisesti näkövammaisille suunnatun liikuntapaikan avaus Väinämöisen kentällä. Liikuntapaikka on yksi Lions 100 v perintöprojekteista. Lisäksi Yngvadottir tutustuu maanantaina Helsingin yliopistoon sekä Suomen Lions-liiton toimistoon Malmilla, jossa hänelle esitellään Itämerihanketta. Illalla kansainvälinen presidentti pitää pienen puheen B- ja N piirien kauden avajaisissa Pohjois-Haagan yhteiskoululla. Tiistaina Gudrun Yngvadottir siirtyy Mikkeliin. Siellä hän osallistuu D-, H- ja K-piirien kauden avaustapahtumaan Mikael-salissa, jossa hänelle on myös varattu puheenvuoro. Teija…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin