Photos from Lions Club Hanko – Hangö’s post

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Kypärät 2-luokkalaisille ! Raimo ja Pepe jakoivat polkupyörä kypärät kaikille Hangon 2-luokan oppilaille ke 22.8 ja pe 24.8. Kaikkiaan 92 Limen vihreää kypärää lahjoitettiin. Niistä varmaan on hyötyä ja iloa myös skeittailussa, scoottauksessa, luistelussa ym. Hauskaa ja turvallista syksyä kaikille tv Lions Club Hanko-Hangö