Suomen Lions-liitto ry: Suomen Lions-li

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Suomen Lions-liiton kuvernöörineuvoston kauden toinen kokous käynnistyi Mikkelissä yli sadan lionin voimin. Avajaisjuhlien jälkeen seuraavassa seminaarissa on runsaasti ajankohtaisia aiheita, kuten kauden alusta käynnistynyt jäsenhankintakampanja Haku päällä, hallituksen kärkihankkeeksi valittu Puhdas Itämeri ja leijonat -hanke sekä tällä kaudella käynnistynyt LCIF:n varainhankintakampanja. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin