Photos from LC Siuntio – Sjundeå/ Charlotat’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Tänään ratkesi odotettu Charlotta-leivoskisa: Viralliseksi Charlotta-leivokseksi valittiin nro 5, jonka oli leiponut Charlotte Estman. Yleisöäänestykseen voitti leivos 1, jonka olivat toteuttaneet Aada ja Iina Tokola ja Isla Toljamo. Yleisöääniä annettiin yhteensä 81 kappaletta. Yleisön suosikin resepti tullaan julkistamaan lähiaikoina sivustollamme.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin