HAKU PÄÄLLÄ – tule mukaan auttamaan, Kom med och hjälp

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Jäsenkampanja Haku päällä on parhaillaan käynnissä. Leikkimielisen iskulauseen on tarkoitus muistuttaa siitä, että leijonilla tulee olla joka hetki olla haku päällä uusien leijonien saamiseksi mukaan toimintaan. Tavoitteena on saada uusia käsipareja auttamistyöhön, kiinnittää huomio klubitoimintojen kehittämiseen ja kumppanuuksien etsimiseen. Jokainen on tervetullut mukaan tekemään hyvää lionina. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
Jäsenkampanja Haku päällä on lähtenyt käyntiin.Tästä löytyvät liitteenä logo ja käyntikortti, joita voi vapaasti käyttää niin klubien kuin piirien omissa tapahtumamainoksissa. Käyntikorttiin klubi voi…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin