Malminkartanon Leijonat: 🎉🦁Nyt on

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
🎉🦁Nyt on aika juhlia! Kutsumme kaikki klubimme jäsenet Malminkartanon Leijonien 30-vuotisjuhlaan Eckerö Linen M/s Finlandia-laivalle lauantaina 17.11.2018. Laiva lähtee Helsingin Länsisatamasta klo 15.15 ja palaamme takaisin Helsinkiin samana iltana. Matkan hinta on 60 € henkilöltä ja paikkoja on varattu 20. Hintaan sisältyy matka, kokoustila tarjoiluineen ja buffetillallinen, joka alkaa klo 18.15. Ilmottautumiset viimeistään sunnuntaina 30.9.2018 sähköpostitse Kaija Luomanperälle. Ilmoittautumisen yhteyteen tulee liittää matkaan lähtijöiden syntymäajat ja kansalaisuus.🦁🎉

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin