Malminkartanon Leijonat: ūüéČūü¶ĀNyt on

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
ūüéČūü¶ĀNyt on aika juhlia! Kutsumme kaikki klubimme j√§senet Malminkartanon Leijonien 30-vuotisjuhlaan Ecker√∂ Linen M/s Finlandia-laivalle lauantaina 17.11.2018. Laiva l√§htee Helsingin L√§nsisatamasta klo 15.15 ja palaamme takaisin Helsinkiin samana iltana. Matkan hinta on 60 ‚ā¨ henkil√∂lt√§ ja paikkoja on varattu 20. Hintaan sis√§ltyy matka, kokoustila tarjoiluineen ja buffetillallinen, joka alkaa klo 18.15. Ilmottautumiset viimeist√§√§n sunnuntaina 30.9.2018 s√§hk√∂postitse Kaija Luomanper√§lle. Ilmoittautumisen yhteyteen tulee liitt√§√§ matkaan l√§htij√∂iden syntym√§ajat ja kansalaisuus.ūü¶ĀūüéČ