: Hei! Oletko kii

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Hei! Oletko kiinnostunut ensi kesän Convention-matkasta Milanoon? Joukkoomme mahtuu vielä 1-2 pariskuntaa. Lähtö Helsingistä 25.6 ja kierrämme ensin Balkanilla Serbian, Makedonian, Kosovon, Albanian, Montenegron ja Kroatian kauttaa Italiaan. Yksi väliyö San Marinossa ja sen jälkeen kuusi päivää Milanossa. Kaupunkikierros ja kokopäiväretki viinitilalle kuuluvat pakettiin. Ota yhteys yksityisviestillä allekirjoittaneeseen jos olet kiinnostunut. terv. matti tieksola

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin