Suomen Lions-liitto ry: Saitko jo uusim

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Saitko jo uusimman uutiskirjeen? Liiton marraskuun uutisviesti lähetettiin sunnuntaina. Ellet ole sitä vielä saanut sähköpostiisi, voit käydä lukemassa sen kotisivuilta. Valitse yläpalkista toiminta ja sitten oikeasta laidasta uutisviestien liitteet. -Teija #Lions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin