LC Lauttasaari: Auta Lasta, Aut

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Auta Lasta, Auta Perhettä Lauttiksessa lauantaina 8.12. klo 11-18. OLE MUKANA TUKEMASSA LAUTTASAAREN AVUNTARPEESSA OLEVIA LAPSIPERHEITÄ! Pyydämme sinua ostamaan yhden ylimääräisen tuotteen ja tuomaan sen keräyspisteeseemme. Leijonat opastavat sinua Lauttiksessa! Lahjoitustuotteiksi sopivat erinomaisesti: – pilaantumaton kuivaruoka – säilykkeet – hygieniatuotteet – lasten tarvikkeet ja lelut Lions Club Lauttasaari jakaa lahjoitetut tuotteet yhteistyössä Lauttasaaren seurakunnan varhaiskasvatustyön kanssa. Lions-toiminta perustuu vapaaehtoiseen työhön, eikä pyri korvaamaan yhteiskunnan peruspalveluja. Vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät hoitamatta julkisin varoin. Tämä apu voi olla pienille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää. Kaikki lionstoiminta tapahtuu ”Me palvelemme” -hengessä.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin