Ylisukupolvisuus on vapaaehtoistyön hyödyntämätön voimavara – Puhtaat vedet

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Kansainvälinen Vapaaehtoisten päivä on hyvä hetki nostaa vapaaehtoistyön voima ja tulevaisuus keskusteluun. Leijonat ja Suomen Leot – MD 107 Finland käynnistävät parhaillaan yhteisiä toimia puhtaiden vesien puolesta. Asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen toivottaa ”vesileijonat” lämpimästi tervetulleeksi mukaan vesiensuojelun talkoisiin. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #puhtaatvedetlions #kärkihanke #vaikutavesiin #ylisukupolvisuus
Tiedote Ylisukupolvisuus on vapaaehtoistyön hyödyntämätön voimavara Johanna Lassy-Mäntyvaara on joulukuu 4, 2018 Suomen Lions-liitto ja Suomen 20 000 leijonaa etsivät perinteikkäälle vapaaehtoiselle palvelutyölle uusia muotoja hankkeessaan Leijonat puhtaan veden puolesta. Kesällä alkanut……

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin