Kampanja100: LCIF Palveluvoimaa

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Lionien oma säätiö, 50-vuotias Lions Clubs International Foundation,LCIF, käynnisti Las Vegasin maailmankokouksessa kolmivuotisen keräyksen. Tavoitteemme,300 miljoonaa dollaria, vahvistaa palveluvoimaamme sekä vie työtämme uusille alueille: diabetes ja lasten syöpä.

Lionsklubien kansainvälisen järjestön säätiö on lionien toteuttamien projektien ensisijainen rahoittaja. LCIF on myöntänyt yli miljardin Yhdysvaltain dollarin arvosta apurahoja perustamisensa jälkeen vuonna 1968. Näillä varoilla on mahdollistettu lionien palvelun moninkertainen laajentuminen sekä monien kriittisten hankkeiden toteuttaminen maailmanlaajuisesti.

Viimeaikaiset tutkimukset ovat paljastaneet, että alle 10 prosenttia lionjäsenistä tekee jäsenmaksujen suorittamisen lisäksi lahjoituksia LCIF:lle. Tiesitkö, että monin paikoin maailmassa LCIF myöntää enemmän apurahoina, kuin mitä se vastaanottaa lahjoituksina näillä alueilla?
 

Mikä on Kampanja 100?

Miksi minun ja klubini tulisi osallistua siihen?

https://www.lionsclubs.org/v2/resource/download/105898587

Keräyksen jäsenkohtainen tavoite on keskimäärin 250 US$, kesäkuun 2022 (kampanja aikaa on siis jatkettu koronapandemian vuoksi) loppuun mennessä. Lion tai klubi voi edistää sitä tiedottamalla kampanjasta, maksamalla klubin aktiviteettitililtä, tai lahjoittamalla itse. Erityisesti suositellaan kuukausilahjoituksia, joiden toivotaan jatkuvan kampanjan jälkeenkin. Myös ulkopuolisia lahjoittajia pyydetään mukaan.

Kaikki lahjoitukset kerryttävät jäsenen tai klubin Melvin Jones Fellow –tiliä. Perinteisten palkintojen (MJF-plakaati, jäsenpinssi timantteineen, klubiplakaati ja lippumerkki) lisäksi kampanjassa jaetaan vuosiluvullisia tähtipinssejä (1, 2 tai 3 tähteä per 50, 100 tai 200 US$) sekä hienoa Donor-pinssiä, mihin saa lisälaattoja vastaten 300-15.000 US$ lahjoituksia.

Erityisesti huomioidaan Malliklubeja, jotka sitoutuvat keräämään vähintään 500 US$. Sitoumuksen jälkeen malliklubilla on vielä ylimääräinen vuosi aikaa täyttää lupauksensa (30.6.2023 mennessä). Lisäksi tulokseen lasketaan LCIF-50v -juhlakauden lahjoitukset.

Kaikki lahjoitukset siirretäänsuoraan LCIF:n tilille joko online (luottokortti tai PayPal, www.lcif.org/FI > ”lahjoita”) tai pankkisiirrolla. Jotta lahjoitus menisi oikealle tilille, tulee mainita piirin,klubin ja jäsenen kansainvälinen numero. Lisäksi voidaan nimetä jäsen, klubi tai muu, jolle palkintoa halutaan.

Kannustan kaikkia Suomen klubeja osallistumaantähän kunniakkaaseen ja kunnianhimoiseen keräykseen. Klubissa tulee olla LCIF-koordinaattori, mieluiten past presidentti, tukenaan piirin ja liiton koordinaattori.

Tarkemmat ohjeet klubille löydät alla olevista linkeistä.
Kampanja100 Klubikoulutus ja Kampanja100 klubiesite klubbrochyr
sekä Miten lahjoittaa LCIF-lle

Nyt on näytön paikka. Häntä pystyyn, Leijonat!

[ultimatemember form_id=”884″]
Jaa meidän hyviä juttuja muillekin