Kansainvälinen Lions-vuosikokous Helsinkiin vuonna 2031

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Valmistaudumme isännöimään yhtä Lions Internationalin historian merkittävimmistä tapahtumista. Vuonna 2031 Suomen pääkaupunki toivottaa tervetulleeksi 12 000–15 000 lionia ympäri maailman.

Turvallinen ja vieraanvarainen Suomi

Helsinki on valittu vuoden 2031 kokouspaikaksi monista hyvistä syistä. Suomi on toistuvasti rankattu maailman onnellisimmaksi maaksi, ja sen turvallisuus, tehokas infrastruktuuri ja korkea elämänlaatu tekevät siitä ihanteellisen kokouspaikan.

Suomalaisen kulttuurin juuret

Kokouksen aikana osallistujat pääsevät nauttimaan Suomen rikkaasta kulttuurista, mukaan lukien yöttömät yöt, saunakulttuuri ja puhdas luonto, jossa on 188 000 järveä.

Joulupukin vaikutusvaltainen kutsu

Erityisen kutsun tapahtumaan on tuonut itse Joulupukki, joka henkilökohtaisesti on toivottanut lionit tervetulleiksi Suomeen. Joulupukki on tunnettu globaalista joulun ajan palvelutoiminnastaan.

Kohti Vuotta 2031

Näin suuri kansainvälinen tapahtuma tuo mukanaan merkittäviä mahdollisuuksia Suomelle esitellä ainutlaatuista kulttuuriaan, vahvuuksiaan ja sitoutumistaan palvelun ihanteisiin lionien globaalille yhteisölle. Mutta suomessa on pitkät perinteet isoista vuosikokouksista, mutta ei sentään näin suuresta. Mutta onneksi kansainvälinen organisaatio järjestää tapahtuman eikä järjestelyvastuu ole meillä.

Lue lisää


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin