Suomen Lions Quest: Lions Questin –

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Lions Questin – liikuntaseurakoulutuksen toinen ilta tänään Helsingissä. Valmentajien haastavien tilanteiden läpikäyminen konkretian kautta koettiin antoisaksi samoin kuin keskustelut muiden valmentajien kanssa.Myös toiminnallisuus sai kiitosta. Valmentajat tekevät tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa, hienoa, että heidän työtä tuetaan!

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin