Sinustako vesileijona?

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Olipa kerran leijona, joka oli tottunut tekemään hyviä tekoja kuivalla maalla. Se palveli, auttoi, tuki ja kannusti. Tapahtuipa kerran niin, että Leijona alkoi seurata purossa uiskentelevaa kalaa. Sen reitti mutkitteli läpi vuolaiden koskien ja vesikasviviidakoiden kohti sinisenä välkehtivää ulappaa. Huomaamattaan Leijona oli astunut lumoavaan maailmaan, jonka säilymisen puolesta se halusi toimia. Leijona katsoi itseään veden pinnasta ja huomasi näkevänsä asiat toisin kuin ennen – vesileijonan silmin. Tule mukaan! Suomen Lions-liitto ja Suomen yli 20 000 leijonaa toteuttavat vuosina 2018 – 2020 ympäristöministeriön rahoittaman hallituksen kärkihankkeen Leijonat puhtaiden vesien puolesta. Hankkeessa leijonat haastavat toisensa sekä uudet ja vanhat yhteistyökumppaninsa tekemään tulevaisuuden vesitekoja. www.puhtaatvedet.lions.fi -Anna-Kaisa- #puhtaatvedetlions #LionsFinland #lions #kärkihanke #puhdasitameri @studiopekkapiippo

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin