Vill du bli en vattenlejon?

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Det var en gång ett lejon som var van att göra goda saker på torra land. Ett lejon som tjänade, hjälpte, stödde och uppmuntrade. En gång hände det sig, att lejonet började följa efter en fisk som simmade i en bäck. Den simmade genom strida forsar och mystiska djunglar av vattenväxter mot en blåskimrande fjärd, vars glimmer fortsatte i oändlighet. Utan att märka det hade lejonet kommit in i en förtrollande värld, som den ville hjälpa till att bevara. Lejonet speglade sig i vattnet och märkte sig se på saker med nya ögon – med ett vattenlejons ögon. Kom med! Finlands Lionsförbund och Finlands mer än 20 000 lions förverkligar under åren 2018–2020 regeringens spetsprojekt Lions för rent vatten som finansieras av miljöministeriet. Inom projektet gör man tillsammans med övriga i samhället vattengärningar och utmanas att verka tillsammans för jordklotets bästa i framtiden. www.puhtaatvedet.lions.fi -Anna-Kaisa- #renavattenlions #puhtaatvedetlions #LionsFinland #lions #kärkihanke #puhdasitameri @studiopekkapiippo

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin